Vorige | Volgende
Verkocht

Battenoordsedijk 3 Nieuwe-Tonge

Deze woning is verkocht

Omschrijving

De te koop aangeboden woning met schuur en onder- en omliggende grond betreft een voormalige boerderij. De eerste bouwvergunning hiervoor is in 1938 afgegeven. Door uitbreidingen in 1944 en 1959, waarbij de woning en de schuur / stallen uitgebreid zijn, heeft de bebouwing de omvang gekregen zoals deze nu aanwezig is. De totale oppervlakte van de kavels is 2.082m² waarvan 480m² dijktalud met een...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1931-1944
Ligging
Landelijk gelegen

Omschrijving

De te koop aangeboden woning met schuur en onder- en omliggende grond betreft een voormalige boerderij. De eerste bouwvergunning hiervoor is in 1938 afgegeven. Door uitbreidingen in 1944 en 1959, waarbij de woning en de schuur / stallen uitgebreid zijn, heeft de bebouwing de omvang gekregen zoals deze nu aanwezig is.

De totale oppervlakte van de kavels is 2.082m² waarvan 480m² dijktalud met een eigen in- en uitrit op de Battenoordsedijk en 1.540m² bouwkavel.

Gezien de staat waarin de woning en schuur verkeren kan het een goede keuze zijn de bebouwing te saneren. Als de in het van toepassing zijnde bestemmingsplan beschreven mogelijkheden benut worden kan er dan een nieuwe woning van 715m³ gebouwd worden en kan er 150m² vergunningvrij bijgebouw gebouwd worden.

Gezien de locatie en de bebouwingsmogelijkheden is dit een ideale locatie voor degenen die een ruime woning in het landschappelijk gebied zoeken en "vrij" maar toch goed bereikbaar willen wonen.

Battenoordsedijk 3 in Nieuwe-Tonge en goed bereikbaar. Met de auto bent u in circa 10 minuten in Middelharnis en in circa een half uur in Rotterdam.

De locatie is ook ideaal voor watersportliefhebbers. Jachthaven Battenoord ligt op slechts ruim 1 km afstand en haven Herkingen Marina ligt op ca. 5 km afstand. Met een schuur van 150m² is er meer dan voldoende ruimte om de boot binnen te stallen!

De bouwkavel van 1.540m² is meer dan voldoende om op eigen terrein te kunnen parkeren en voor een beroep aan huis. Voor een kleinschalig bouwbedrijf of voor ZZP-ers is dit een ideale mogelijkheid om te wonen en materiaal veilig thuis binnen in de schuur op te kunnen slaan.

Op de bouwkavel rust de bestemming Wonen, bij deze bestemming is het burgers toegestaan in het landelijk gebied te wonen. Daarnaast zijn ook beroepsmatige activiteiten aan huis toegestaan.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
57 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
142 m²
Bruto inhoud
370 m³
Perceeloppervlakte
2.020 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
zitbad

Energie

Soort verwarming
moederhaard
Warm water
geiser eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Nieuwe-Tonge
Sectie
F
Perceel
132
Oppervlakte
480 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Nieuwe-Tonge
Sectie
F
Perceel
247
Oppervlakte
1540 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Landelijk gelegen

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein, op afgesloten terrein

Foto's

Kaart Battenoordsedijk 3 Nieuwe-Tonge

naar Battenoordsedijk 3 Nieuwe-Tonge
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand