Vorige | Volgende
Verkocht

Hilseweg 0 ong ROCKANJE

Deze woning is verkocht

Omschrijving

Het huis waar u al jaren van droomt is nu binnen bereik. Op deze prachtige locatie in het landelijk gebied van Rockanje heeft u alle vrijheid de woning te ontwerpen en bouwen die u altijd al voor ogen gehad heeft. En dat op kavels van ruim 3.000 vierkante meter! Qua architectuur heeft u de vrije hand. Er is geen stijl voorgeschreven dus u kunt uw droomhuis volledig naar eigen wensen en in eigen...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Landelijk gelegen

Omschrijving

Het huis waar u al jaren van droomt is nu binnen bereik. Op deze prachtige locatie in het landelijk
gebied van Rockanje heeft u alle vrijheid de woning te ontwerpen en bouwen die u altijd al voor ogen gehad heeft. En dat op kavels van ruim 3.000 vierkante meter!

Qua architectuur heeft u de vrije hand. Er is geen stijl voorgeschreven dus u kunt uw droomhuis volledig naar eigen wensen en in eigen stijl laten bouwen waarbij een inhoud van 2.000 kubieke meter tot de mogelijkheden behoort.

De bouwkavels liggen in het landelijke gebied van Rockanje op circa 2 kilometer van het Annabos, 3,5 km van het strand en 4 km van het dorp Rockanje. Oostvoorne, Brielle en Hellevoetsluis liggen op korte afstand.

Neem de tijd om te wandelen of een rondje te fietsen in dit prachtige buitengebied van Rockanje. Geniet van de omgeving en beleef de rust en de waarde van het buiten wonen.

Let op: van de drie aangeboden bouwkavels is kavel A 578 inmiddels verkocht en kavel A 580 is onder voorbehoud verkocht. Nog slechts 1 kavel te koop dus, laat deze kans niet voorbijgaan!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3250 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Rockanje
Sectie
A
Perceel
579
Oppervlakte
3250 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Landelijk gelegen

Foto's

Kaart Hilseweg 0 ong ROCKANJE

naar Hilseweg 0 ong ROCKANJE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand