Vorige | Volgende
Verkocht

Polderweg 3 Mijnsheerenland

Deze woning is verkocht

Omschrijving

Te koop aangeboden: Bouwkavel in het buitengebied van Mijnsheerenland. De woning die u al jaren zou willen ontwerpen is nu binnen bereik. Op deze locatie, Polderweg 3, in het landelijk gebied van Mijnsheerenland, heeft u veel vrijheid de woning te ontwerpen en te bouwen die u al zo lang voor ogen heeft. En dat op kavel van 1.500 vierkante meter! Van Gelder agrarisch & landelijk vastgoed biedt u de...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Buiten bebouwde kom

Omschrijving

Te koop aangeboden:

Bouwkavel in het buitengebied van Mijnsheerenland.

De woning die u al jaren zou willen ontwerpen is nu binnen bereik. Op deze locatie, Polderweg 3, in het landelijk gebied van Mijnsheerenland, heeft u veel vrijheid de woning te ontwerpen en te bouwen die u al zo lang voor ogen heeft. En dat op kavel van 1.500 vierkante meter!

Van Gelder agrarisch & landelijk vastgoed biedt u de kavel, geheel vrijblijvend, aan. Op deze kavel, gelegen op een kwartiertje rijden vanuit Rotterdam, mag een woning gebouwd worden van maar liefst 775 kubieke meter inhoud.

De goothoogte van de nieuw te bouwen woning mag maximaal 6 meter zijn en de gebouwhoogte maximaal 9 meter. Vergunningvrij mag er daarnaast nog 150 vierkante meter gebouwd worden met een goothoogte van 3 meter en een gebouwhoogte van 5 meter.

Er is geen bouwstijl voorgeschreven dus u kunt uw woning naar eigen wensen bouwen, mits passend in het buitengebied.

Van de te bouwen woning mag maximaal 30% van het vloeroppervlak van de woning en bijgebouwen tot maximaal 50 vierkante meter per woning voor een aan huis gebonden bedrijf of beroep gebruikt worden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Mijnsheerenland
Sectie
F
Perceel
518
Oppervlakte
1500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Buiten bebouwde kom

Foto's

Kaart Polderweg 3 Mijnsheerenland

naar Polderweg 3 Mijnsheerenland
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand