Verkoop en aankoop van onroerende goederen vereist een persoonlijke benadering door een deskundige makelaar, waarbij het netto resultaat voor de opdrachtgever voorop staat.

Het gaat niet alleen op de verkoopprijs of de aankoopprijs, de fiscale consequenties moeten vanaf het begin meegenomen worden in het traject, om fiscaal gezien zo gunstig mogelijk uit te komen.

Indien nodig kunnen wij een beroep doen op juristen en fiscalisten, gespecialiseerd in de agrarische sector.

Na taxatie wordt met de opdrachtgever afgesproken welke vraagprijs gehanteerd wordt, of bij aankoop, welke prijs geboden wordt. De opdrachtgever beslist altijd zelf of er een akkoord is.

In overleg met de opdrachtgever wordt bepaald op welke wijze het onroerend goed wordt aangeboden. Dit kan een stille verkoop zijn, maar ook via advertenties, onze website, of een gerichte benadering van potentiële kopers.

Wij voeren de onderhandelingen voor u, en begeleiden het gehele proces tot en met het transport bij de notaris en de feitelijke levering.

Wij zijn u graag van dienst. Neemt u gerust contact met ons op om in een geheel vrijblijvend gesprek uw persoonlijke situatie te bespreken.